dinsdag 18 januari 2022

Alles over Ambacht

Bewonersschouw

Bewonersschouw

10 september 2016
Van 13:00 uur tot en met 16:30 uur

Doet u mee aan de schouw op 10 september?
Vandaag kunt u meedoen aan een schouwronde van de openbare ruimte in uw wijk. Tijdens deze schouw bekijken en beoordelen bewoners, medewerkers van de gemeente en andere deskundigen de staat van het groen, de trottoirs en de wegen. Wij vinden het daarbij belangrijk om te horen wat u van het onderhoud in uw buurt vindt en hopen dan ook dat u wilt meedoen.

Op de fiets
Wij gaan door de wijken op de fiets, zodat we een groter gebied kunnen bekijken. Wij stoppen op een aantal vaste locaties, waar we nagaan hoe het met het onderhoud is gesteld van bijvoorbeeld bomen en paden. Ook horen wij graag uw ideeën, opmerkingen en suggesties!

Vergelijken
Als gemeente hebben wij afspraken gemaakt over hoe het PDF-bestandopenbaar gebied wordt onderhouden (9 MB). Er zijn gebieden met een hoog onderhoudsniveau, zoals de begraafplaats. Voor andere gebieden, bijvoorbeeld plantsoenen, gelden minder hoge eisen aan het onderhoud. Om te kunnen bepalen of alles op dit moment goed is onderhouden, hebben we referentiebeelden. Door de situatie buiten te vergelijken met deze beelden, zien we of bijvoorbeeld het groen en de paden zijn onderhouden zoals is afgesproken.

Drie routes
Er zijn drie schouwrondes:
13.00 uur - 14.00 uur: wijk Centrum. startpunt gemeentehuis
14.15 uur - 15.15 uur: wijk De Volgerlanden. startpunt Sophiahal
15.30 uur - 16.30 uur: wijk Krommeweg. startpunt school De Bron, Bekestein

meedoen
Doet ook u mee? Laat het weten aan mevrouw Kleinjan via email of via het telefoonnummer 14 078.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

mevrouw Kleinjan

divers, zie het bericht

14 078

r.kleinjan@h-i-ambacht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!