dinsdag 18 januari 2022

Alles over Ambacht

Taalcafé & Taallunch

Taalcafé & Taallunch

06 september 2016
Van 10:00 uur tot en met 13:30 uur

Er is reden voor feest. Op dinsdag 6 september is de aftrap van het nieuwe seizoen van het Taalcafé in Hendrik-Ido-Ambacht. Dit is tijdens de Week van de Alfabetisering en daarom sluiten we het Taalcafé af met een heuse Taallunch. Deze lunch wordt verzorgd door de cursisten van Totaal Inburgering en de deelnemers en begeleiders van het Taalcafé Hendrik-Ido-Ambacht.

De taallessen door Totaal Inburgering en het Taalcafé zijn beide in het voorjaar van 2016 van start gegaan. Na de zomervakantie gaan we intensief samenwerken om zoveel mogelijk deelnemers te ondersteunen bij het leren en oefenen van de Nederlandse taal.

Nieuwsgierig naar hoe we dit doen? Of zou je het leuk vinden om hier zelf als vrijwilliger aan bij te dragen? Dan ben je uiteraard ook van harte welkom bij de Taallunch om kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken.

Praktische informatie
Datum: dinsdag 6 september
Tijd: 10.00 - 12.00 uur Taalcafé | 12.00 - 13.30 uur Taallunch
Locatie: Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht
Prijs: gratis

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

Website:

Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht

Hoge Kade 52

078 6814569

www.debibliotheekaanzet.nl
Deel dit bericht met je vrienden!