woensdag 26 januari 2022

Alles over Ambacht

Opening Albeka Bedrijfs & Kantoorinrichting

Opening Albeka Bedrijfs & Kantoorinrichting

03 juni 2016
Van vrijdag 03 juni 2016 tot en met zaterdag 04 juni 2016
Van 15:00 uur tot en met 00:00 uur

Waar het gebouw de afgelopen maanden van binnen een onherkenbare metamorfose onderging, werd ook de buitenkant van het voormalige Bruynzeelpand in Hendrik-Ido-Ambacht weer hersteld in de verzorgde aanblik van weleer. Het complex aan het Noordeinde is sinds kort het onderkomen van Albeka Kantoor & Bedrijfsinrichting en wordt op zaterdag 3 juni officieel geopend.

Officiële opening en open dag
Zaterdag 3 juni om 15.00 uur vindt de officiële opening plaats. Daarnaast organiseert Albeka op zaterdag 4 juni een open dag voor geïnteresseerden uit de regio die een kijkje willen komen nemen in het verbouwde pand.

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Albeka

Noordeinde 206

www.albeka.nl
Deel dit bericht met je vrienden!