woensdag 26 januari 2022

Alles over Ambacht

De mantelzorger in beeld

De mantelzorger in beeld

02 juni 2016


De waarde van mantelzorg is ontzettend groot. Maar hoe kunnen we ervoor zorgen dat mantelzorgers het kunnen volhouden? En waar lopen mantelzorgers in de praktijk tegenaan? Tijdens deze bijeenkomst willen wij daar met u over nadenken.

Tijdens de bijeenkomst stellen we 'Lenneke, mantelzorger in Hendrik-Ido-Ambacht' aan u voor. Lenneke is een fictieve mantelzorger die ontwikkeld is door een groep mantelzorgers uit onze gemeente. Zij geeft u een beeld van wat mantelzorger zijn inhoudt en wat zij nodig heeft. Daarmee krijgen mantelzorgers letterlijk een gezicht. Daarna dagen we u uit om actief mee te denken in het verder ontwikkelen van enkele speerpunten die de groep mantelzorgers hebben benoemd.

Doelgroep
Op 2 juni ontmoeten wij graag personen van formele en informele (zorg)organisaties die direct of indirect te maken hebben met mantelzorgers. Daarnaast zijn ook belangenbehartigers van mantelzorgers van harte uitgenodigd.

Neem voor meer informatie contact op.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

MEE

Gemeentehuis, Weteringsingel 1

078 - 750 89 00

servicebureau@meedrechtsteden.nl www.meeplus.nl/gemeente/hendrik-ido-ambacht
Deel dit bericht met je vrienden!