woensdag 26 januari 2022

Alles over Ambacht

Expositie Mariëtte Bloem

Expositie Mariëtte Bloem

01 juni 2016
Van woensdag 01 juni 2016 tot en met donderdag 30 juni 2016


De Bibliotheek Hendrik-Ido- Ambacht geeft lokale kunstenaars regelmatig de gelegenheid om hun werk te tonen. Van 1 t/m 30 juni toont Mariëtte Bloem een selectie van haar werk, dat bestaat uit zeer kleurrijke schilderijen van acrylverf. Door te schilderen geeft zij haar emoties in kleur, structuur en reliëf weer op het doek. Mariëtte schildert behalve abstract werk ook portretten. Dit is voor haar geen kwestie van iemand zomaar naschilderen, maar de onderhuidse emoties van de persoon op het doek proberen te krijgen, zodat het portret gaat leven. De expositie is tijdens openingstijden van de Bibliotheek gratis te bewonderen. Ga voor de actuele expositieagenda naar de website.

In het kort
Wat: Expositie Mariëtte Bloem
Waar: Bibliotheek Hendrik-Ido- Ambacht, Hoge Kade 52, Hendrik-Ido- Ambacht
Wanneer: t/m 30 juni, tijdens openingstijden
Toegang: gratis

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

Website:

Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht

Hoge Kade 52

078 6814569

www.debibliotheekaanzet.nl
Deel dit bericht met je vrienden!