donderdag 20 januari 2022

Alles over Ambacht

Open repetitieavond van Vocal Heart

Open repetitieavond van Vocal Heart

29 februari 2016
Van 20:00 uur tot en met 22:00 uur

Vocal Heart is op zoek naar jou.

Hou jij van zingen of wil jij graag beter leren zingen? Kom dan zingen bij Vocal Heart. Bij popgroep Vocal Heart wordt met veel plezier aan onze muzikale ontwikkeling gewerkt. Tegelijkertijd delen we onze passie voor muziek en zingen. Vocal Heart wil graag groeien naar ongeveer dertig leden. Iedereen vanaf 18 jaar, die van zingen houdt en graag pop, gospel en musical zingt, of dat wil leren, is van harte welkom op onze open repetitieavond op maandag 29 februari a.s.

Kom gerust langs, kom kijken, luisteren, sfeer proeven en natuurlijk meezingen. Eind mei vieren we ons 5 - jarig jubileum waarvoor we zijn begonnen met oefenen voor nieuw repertoire.

Vocal Heart repeteert iedere maandagavond van 20:00 uur tot 22:00 uur in Cultureel Centrum Cascade, Hoge Kade 50, 3341 BE te Hendrik Ido Ambacht onder leiding van onze enthousiaste dirigent en zangcoach Judith Ellis.

Als je 29 februari wilt komen meezingen neem dan van te voren even contact op via onderstaand e-mail adres. Je bent vanaf 19.45 uur welkom.

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Vocal Heart

Cultureel Centrum Cascade

zanggroepvocalheart@gmail.com
Deel dit bericht met je vrienden!