donderdag 20 januari 2022

Alles over Ambacht

Informatieavond Tourclub Ambacht

Informatieavond Tourclub Ambacht

17 februari 2016
Van 20:00 uur tot en met 00:00 uur

Misschien heeft u het al gehoord, Hendrik-Ido-Ambacht heeft een nieuwe tourclub! Hierbij nodigen we u als (sport)fietsliefhebber uit voor een voorlichtingsavond op woensdag 17 februari.

Onder het genot van een hapje en een drankje willen we u deze avond informeren over onze plannen met Tourclub Ambacht. Ook hebben we dan een speciale gast in ons midden: oud-profwielrenner Jeroen Blijlevens, ook wel bekend als ‘Jerommeke’. Blijlevens heeft etappes gewonnen in alledrie de grote wielerronden en zal ons een kijkje geven in het profpeloton van weleer!

Kortom; een avond die u niet mag missen, we ontmoeten u graag op 17 februari in de nieuwe winkel van onze hoofdsponsor ‘De Fietsen van Ambacht’ in Winkelcentrum HoogAmbacht. Inloop vanaf 19.30uur, start 20.00uur. Meld u snel aan via email.

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

Tourclub Ambacht

De fietsen van Ambacht, Sophiapromenade

info@tourclubambacht.nl www.tourclubambacht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!