donderdag 20 januari 2022

Alles over Ambacht

Seminar Tania Harris

Seminar Tania Harris

06 februari 2016
Van 09:30 uur tot en met 14:00 uur

In 2014  is Tania Harris ook bij Forward&Grace geweest en heeft onderwijs gegeven over het verstaan van Gods stem. Dit onderwijs is als inspirerend, bouwend en bijbels onderbouwd ervaren. In 2016 zal zij opnieuw in Nederland zijn.

Vandaag zal zij in het Noordeinde een seminar geven. Dit seminar heet “How Do You Know it’s God?”. In de bijbel spreekt God ook door dromen en visioenen. Hoe kunnen we Gods stem hierin leren verstaan. Hoe kunnen we leren wat Gods stem is en wat onze eigen gedachten zijn. Wat zijn de toetsstenen die balans en evenwicht brengen in dit onderwerp.
Zij zal vanuit bijbels perspectief op een interactieve manier onderwijs geven. Het belooft een inspirerende seminar te worden, die ons uitdaagt en gezonde kaders biedt om dit gebied ook te herkennen in ons eigen leven.

Het seminar begint om 09:30 uur en duurt tot 14:00 uur.

U kunt zich inschrijven voor dit seminar via de website.

Heeft u vragen over dit seminar? Stuur dan een mail.

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

Forward&Grace

Noordeinde 88

seminar@forwardgrace.nl www.forwardgrace.nl
Deel dit bericht met je vrienden!