dinsdag 18 januari 2022

Alles over Ambacht

ASWH GCS-toernooi

ASWH GCS-toernooi

30 december 2015
Van 18:00 uur tot en met 00:00 uur

Volop zaalvoetbal tijdens ASWH-toernooien

Voetballiefhebbers uit Hendrik-Ido-Ambacht, Zwijndrecht en omstreken hoeven zich de komende periode niet te vervelen. Vanwege de winterstop liggen de veldcompetities weliswaar stil, maar er wordt volop in de zaal gespeeld. Traditioneel organiseert de Ambachtse voetbalvereniging ASWH in de laatste weken van het jaar een aantal zaalvoetbaltoernooien, waaraan regionale clubs deelnemen. Alle toernooien worden gespeeld in de Ridderhal in Hendrik-Ido-Ambacht.

Woensdag 30 december
Vanaf 18.00 uur beginnen de A1-teams aan het GCS-toernooi. Traditioneel fluit profscheidsrechter Danny Makkelie enkele wedstrijden op dit toernooi voor de talentvolste jeugd van de regioteams. De beker ging vorig jaar mee met Pelikaan. Lukt dat nu weer?
Toegang is gratis.

Info

Organisator:

Adres:

ASWH

Ridderhal

Deel dit bericht met je vrienden!