donderdag 27 januari 2022

Alles over Ambacht

ASWH Topzaalvoetbaltoernooi

ASWH Topzaalvoetbaltoernooi

29 december 2015
Van 18:00 uur tot en met 00:00 uur

Volop zaalvoetbal tijdens ASWH-toernooien

Voetballiefhebbers uit Hendrik-Ido-Ambacht, Zwijndrecht en omstreken hoeven zich de komende periode niet te vervelen. Vanwege de winterstop liggen de veldcompetities weliswaar stil, maar er wordt volop in de zaal gespeeld. Traditioneel organiseert de Ambachtse voetbalvereniging ASWH in de laatste weken van het jaar een aantal zaalvoetbaltoernooien, waaraan regionale clubs deelnemen. Alle toernooien worden gespeeld in de Ridderhal in Hendrik-Ido-Ambacht.

Dinsdag 29 december
Vanaf 18.00 uur start het Topzaalvoetbaltoernooi, waarin spelers uit de eerste elftallen van ASWH, Barendrecht, Heerjansdam, IFC, Papendrecht, Pelikaan, Rijsoord en VVGZ strijden om de Joop Valk Cup. Vorig jaar won IFC deze prestigieuze bokaal voor het eerst. Kunnen zij hun titel verdedigen? Toegangsprijs: 5 euro voor volwassen, 2,50 euro voor kinderen tot 15 jaar. Zaal opent om 17.00 uur.

Info

Organisator:

Adres:

ASWH

Ridderhal

Deel dit bericht met je vrienden!