donderdag 27 januari 2022

Alles over Ambacht

Kindertafeltennisfeest bij Serve’71

Kindertafeltennisfeest bij Serve’71

29 december 2015
Van 09:00 uur tot en met 17:00 uur

Op dinsdag 29 december is het zover … Dan organiseert tafeltennisvereniging Serve’71 haar kindertafeltennisfeest. Dat zal verdeeld zijn in twee delen, namelijk de ochtend (van 9.00 – 11.30 uur) en de middag (van 13.00 – 17.00 uur). Het verschil tussen beide delen is de leeftijd; ’s ochtends zijn alle kinderen uit de groepen 4 t/m 6 welkom om diverse tafeltennisvarianten te proberen, terwijl ’s middags de kinderen uit groep 7 en 8 wedstrijdjes mogen spelen.

Daarbij gaat het niet zozeer om het winnen, maar vooral om een goede kennismaking met de tafeltennissport. Dit wordt volledig georganiseerd door Serve’71 en deelname kost slechts €2, - inclusief een consumptie. Doe jij ook mee? Dan kun je je inschrijven op de website: www.serve71.nl/kindertafeltennisfeest.

Door: Jan-Willem Schneider

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Deel dit bericht met je vrienden!