dinsdag 18 januari 2022

Alles over Ambacht

Kerstzangdienst

Kerstzangdienst

13 december 2015
Van 17:00 uur tot en met 00:00 uur

Op zondag 13 december is er de volgende zangdienst in de Open Hof te Hendrik-Ido-Ambacht. Dit keer met medewerking van maar liefst twee koren, namelijk Chr. Gem. Koor “Groote Lindt” uit Zwijndrecht  en het Chr. Gem. Koor “Omnia Cum Deo” uit Nieuw Lekkerland. Beide koren treden gezamenlijk op en staan onder leiding van dirigent Gerard van der Zijden.

Het orgel wordt bespeeld door Edwin Vooijs en Kees de Bruin speelt op piano. Het thema is deze keer ”Zingend naar Kerst” en het programma bevat uiteraard vele bekende kerstliederen, die de aanwezigen samen zullen zingen. Daarnaast hebben de koren zowel bekende als ook nieuwe kerstliederen op hun repertoire staan. Bij het opmaken van dit bericht waren de exacte liederen nog niet bekend, maar als u het complete programma vooraf wilt ontvangen, stuur dan een e-mail naar leenkoster53@gmail.com.  De aanvang is 17.00 uur en de toegang is gratis, maar zoals gewoonlijk is er bij de uitgang een collecte.

De Open Hof staat aan de Schildmanstraat 72a te Hendrik-Ido-Ambacht. Voor degenen die deze keer niet kunnen, melden we ook al vast de volgende zangdienst, namelijk zondag 7 februari 2016 en dan met medewerking van het gemengd koor “Nova Voce”  o.l.v. Ilona Vooijs - de Kievit met aan het orgel Edwin Vooijs. Voor meer informatie kunt u bellen met Leen Koster, tel 06 28 57 15 81 of stuur een email naar eerder genoemd emailadres.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

Open Hof Kerk

Schildmanstraat 72

681 38 09

Deel dit bericht met je vrienden!