donderdag 27 januari 2022

Alles over Ambacht

Uitreiking titel Held van Ambacht 2015

Uitreiking titel Held van Ambacht 2015

27 november 2015


Helden van Ambacht is een onderscheiding van de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht voor kinderen en jongeren tussen 6 en 20 jaar.

Hiermee zet de gemeente jaarlijks jonge mensen die zich op een positieve wijze inzetten voor medemens en samenleving in het zonnetje. De gemeente is trots op deze ‘Helden van Ambacht’. Zij kunnen een voorbeeld zijn voor andere jongeren om zulke prestaties te leveren.

Een jury onder voorzitterschap van burgemeester Jan Heijkoop beoordeelt de aanvragen en beslist wie de Helden van Ambacht 2015 worden. Tot 1 oktober kun je iemand aanmelden via het formulier op de website.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Patricia Baldée

Jongerencentrum Dock 03, Hoge Kade 58

www.h-i-ambacht.nl/heldvanambacht
Deel dit bericht met je vrienden!