donderdag 27 januari 2022

Alles over Ambacht

Informatieavond Ambachtpas

16 november 2015
Van 19:00 uur tot en met 00:00 uur

De AmbachtPas! Heeft u er al over gehoord?
Vandaag is er voor alle verenigingen uit Hendrik-Ido-Ambacht een informatieavond.

De AmbachtPas is een pas waarmee inwoners kunnen betalen bij Ambachtse ondernemers, korting kunnen krijgen en een vereniging in Hendrik-Ido-Ambacht kunnen steunen. De AmbachtPas is een modernere versie van een ‘lokale munt’. De pas stimuleert inwoners om hun boodschappen lokaal te doen. Hiervan profi teren weer de verenigingen.
Wanneer de inwoner de AmbachtPas gebruikt bij één van de aangesloten winkeliers, gaat een percentage van het aankoopbedrag naar een vereniging in Hendrik-Ido-Ambacht. De inwoner kan zelf een keuze maken voor een vereniging.

Hoe meer inwoners gebruik maken van de AmbachtPas, hoe meer kans u als vereniging maakt om gesteund te worden. Verenigingen kunnen het gebruik van de AmbachtPas onder hun leden stimuleren om daarmee voor de vereniging te sparen.

Wilt u meer informatie over de AmbachtPas?
Kom maandagavond 16 november naar de informatieavond. Om 19.00 uur staat de koffi e klaar in de raadzaal van het gemeentehuis in Hendrik-IdoAmbacht. U kunt zich aanmelden via info@ambachtpas.nl.

Deel dit bericht met je vrienden!