donderdag 27 januari 2022

Alles over Ambacht

Samen zingen in De Open Hof

Samen zingen in De Open Hof

01 november 2015
Van 17:00 uur tot en met 00:00 uur

Op zondag 1 november is er de volgende zangdienst in de Open Hof te Hendrik-Ido-Ambacht. Dit keer met medewerking van The Martin Mans Formation. Deze bekende zanggroep is regelmatig op TV te zien en verleend medewerking aan vele concerten in heel Nederland.

Ook in de Open Hof waren deze mannen al meerdere keren te gast. Dirigent Martin Mans begeleidt hen op piano en Adri Poortvliet zorgt voor de orgelbegeleiding. Het programma telt een aantal prachtige koorliederen, waarbij  diverse solisten uit het koor hun aandeel leveren. Enkele voorbeelden zijn: “Als het leven soms pijn doet”, “Daar is kracht in het bloed” , “Hoe Groot zijt Gij” en “Gebed voor mijn kinderen”.

Bij het opmaken van dit bericht was de samenzang nog niet bekend, maar mocht u het complete programma vooraf per email willen ontvangen, stuur dan een e-mail naar leenkoster53@gmail.com.  Als thema is deze keer gekozen “Dankdag”. De aanvang is 17.00 uur en de toegang is gratis, maar zoals gewoonlijk is er bij de uitgang een collecte. De Open Hof staat aan de Schildmanstraat 72a te Hendrik-Ido-Ambacht.

Voor degenen die deze keer niet kunnen, melden we ook al vast de volgende zangdienst, in kerstsfeer, namelijk zondag 13 december en dan met medewerking van Christelijk gemengd koor “Groote Lindt” en Christelijk gemengd koor “Omnia Cum Deo”. Voor meer informatie kunt u bellen met Leen Koster, tel 06 28 57 15 81 of stuur een email naar eerder genoemd emailadres.
 

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

Open Hof Kerk

Schildmanstraat 72

681 38 09

Deel dit bericht met je vrienden!