donderdag 27 januari 2022

Alles over Ambacht

Kangatraining in Mikado

22 juni 2015
Van 10:00 uur tot en met 11:00 uur

Als eerste in Nederland zal Eline Schermer Kangatraining gaan geven in Zwijndrecht.
Kangatraining is een workout waarbij baby’s veilig bij hun moeder in een drager zitten en moeders hierdoor een actieve workout kunnen doen in een gezellige en relaxte omgeving.

Veiigheid van de dragers staat voorop. Sommige dragers zijn helaas niet optimaal ontworpen om de natuurlijke ontwikkeling van de baby’s heupen en rug te bevorderen. Eline is opgeleid om ervoor te zorgen dat de mama’s een drager gebruiken die fijn en veilig is voor de baby’s. Moeders die geen drager hebben, kunnen deze gratis gebruiken tijdens de les. Elke mama mag meedoen op het tempo dat zij aankan. Er is geen maximum leeftijd aan de baby’s, zolang de moeder haar kind maar comfortabel en veilig kan dragen.

Hechting met je kindje, andere mama’s ontmoeten, en fit worden…..een aantal voordelen van Kangatraining. Nieuwsgierig geworden? Op maandag 22 juni a.s. wordt er een open les gegeven van 10-11 uur in Mikado. Deze les kost 15 euro. Mikado is te vinden aan de Onderdijkserijweg 201 te Zwijndrecht.

Vanaf maandag 29 juni zal de 8-wekelijkse training van start gaan. Deze training bedraagt 115 euro, inclusief dvd, om thuis te oefenen. Wel even aanmelden a.u.b.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Eline Schermer

Onderdijkserijweg 201

www.kangatraining-drechtsteden.nl
Deel dit bericht met je vrienden!