donderdag 27 januari 2022

Alles over Ambacht

Landelijk Finales Ritmische Gymnastiek

Landelijk Finales Ritmische Gymnastiek

06 juni 2015
Van zaterdag 06 juni 2015 tot en met zondag 07 juni 2015
Van 09:10 uur tot en met 17:00 uur

In het weekend van 6 en 7 juni organiseert de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O&O, in samenwerking met de Landelijke Technische Commissie Ritmische Gymnastiek, zowel de landelijke C-finale als de landelijke B-finale. Beide wedstrijden worden gehouden in de Sophiahal in Hendrik Ido Ambacht.

Tijdens deze finales zullen deelneemsters uit geheel Nederland in de verschillende klassen strijden om de nationale titel. Het belooft dan ook een spannende strijd te worden. In de C-finale op zaterdag wordt de thuisclub vertegenwoordigd door: Ilse van Dam (Junior), Merel den Heeten en Rosalie van den Berg (Pre-Junioren ) en Larissa den Otter (Benjamin). Zij zullen oefeningen laten zien met het materiaal bal en hoepel. Ook de het wedstrijdonderdeel duo-oefening wordt die dag verwerkt.

Voor de B-finale op zondag komen de O & O-turnsters Lynn Stok, Noa Reijmers en Isa van Andel (allen Junior), Ji-Lan van Andel (Pre-Junior) en Manoe van Berkel (Benjamin) in actie. Zij verwerken oefeningen zonder materiaal, alsmede oefeningen met  de materialen touw, bal, hoepel, lint en knots.

De Pre-Junioren en de Benjamins starten zaterdags om  9.10 uur, om 11.10 uur gevolgd door de Senioren, duo’s Benjamins en de duo’s Pre-Junior. Om 14.00 uur wordt het programma vervolgd door de duo’s Senior en de duo’s Junior met om 15.00 uur aansluitend de junioren individueel.                

De zondag start om 9.25 uur met de Benjamins en de  Junioren. Na de lunchpauze komen om 13.20 uur de Pre-Junioren en de Senioren tot actie.                                                                                     

Beide dagen worden rond 17.00 uur afgesloten. Beide toernooien staan open voor publiek. De toegangsprijzen zijn: kinderen tot 6 jaar gratis, voor kinderen van 7 tot 18 jaar € 2,50 en voor volwassenen € 5,- .

Info

Organisator:

Adres:

Zwijndrechtse Turnvereniging O&O

Sophiahal

Deel dit bericht met je vrienden!