dinsdag 18 januari 2022

Alles over Ambacht

Training timemanagement bij Het Experiment

Training timemanagement bij Het Experiment

15 april 2015
Van woensdag 15 april 2015 tot en met woensdag 29 april 2015


Heeft u wel eens het gevoel geleefd te worden en kunt u wel wat meer controle over bepaalde zaken in uw leven gebruiken? Tijdens de training timemanagement op 15 en 29 april leert u hier alles over.

Op deze avonden wordt de theorie afgewisseld met praktische oefeningen en komen er  verschillende onderwerpen aan bod die te maken hebben met timemanagement. Plannen en organiseren, nee-zeggen en doen, prioriteiten stellen, focussen en tijd voor jezelf creëren. U krijgt handvatten en bruikbare tips, en natuurlijk is er ook gelegenheid om ervaringen uit te wisselen en elkaar te ondersteunen. Aan het einde van de training kent u uw valkuilen en weet u deze te omzeilen. U leert uw taken en activiteiten te overzien en hoe u constructief kunt plannen en organiseren. En misschien wel het allerbelangrijkste, u krijgt meer eigenwaarde waardoor tijd voor uzelf en nee-zeggen niet langer onmogelijk is.

De training is over twee avonden verdeeld, zodat u voldoende tijd en mogelijkheden heeft om kennis op te doen, vragen te stellen en informatie te verzamelen. De tijden zijn op beide avonden (15 en 29 april)  van 19.00 tot 22.00 uur, inloop is vanaf 18.30 uur. De training wordt georganiseerd door Marcella ten Kortenaar van OptiOrganize.
Locatie is Het Experiment, gevestigd aan Het Tasveld 26 in Hendrik-Ido-Ambacht.

 

Info

Organisator:

Adres:

OptiOrganize

Tasveld 26

Deel dit bericht met je vrienden!