dinsdag 18 januari 2022

Alles over Ambacht

Presentatie nieuwe koorreis

Presentatie nieuwe koorreis

10 april 2015


Op vrijdag 10 april a.s. presenteert het Christelijk Reiskoor “Holland Zingt” haar nieuwe koorreis voor volgend jaar. Deze avond wordt gehouden in de Gereformeerde Kerk, Rembrandtstraat 1 te Puttershoek. De aanvang is 19.30 uur en iedereen is van harte welkom. Holland Zingt is een projectkoor en maakt ieder jaar een koorreis.

Het ene jaar naar buitenland en het andere jaar in Nederland. In 2016 zal dit weer een (korte) koorreis zijn in Nederland. Ter voorbereiding worden er dan een tiental repetities gehouden, tweemaal per maand op vrijdagavond, eveneens in de Gereformeerde Kerk van Puttershoek. Het koor heeft inmiddels leden uit de hele regio. Niet alleen uit de Hoekschewaard, maar ook onder andere uit de Drechtsteden, Ridderkerk, Barendrecht en Hendrik-Ido-Ambacht.

Ieder jaar melden zich weer nieuwe leden aan en wanneer u interesse heeft wordt u van harte uitgenodigd om deze informatieavond bij te wonen. De reden dat deze avond nu al gehouden wordt, is dat ruim van te voren bepaald moet worden of er voldoende animo voor dergelijke reis is. Dit in verband met hotelreserveringen en concertorganisatie.

Via een PowerPoint presentatie wordt de reis gepresenteerd en krijgen alle bezoekers een uitgebreide reisfolder mee naar huis. Inschrijven voor de reis kan vervolgens via de website of een inschrijfformulier. Na de pauze is er nog een open repetitie, zodat aspirant leden de sfeer binnen het koor en de wijze van de repetities alvast kunnen waarnemen. Het koor staat onder leiding van dirigent Adri Poortvliet. Voor meer informatie kan men contact opnemen met Leen Koster, telefonisch of via mail.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Chr. Reiskoor 'Holland Zingt'

Gereformeerde Kerk

06 28 57 15 81

info@hollandzingt.nl
Deel dit bericht met je vrienden!