dinsdag 18 januari 2022

Alles over Ambacht

In beweging tegen kanker

04 april 2015


Tijdens het In Beweging Tegen Kanker evenement zetten we met elkaar de onmacht om in kracht en kan iedereen een bijdrage leveren aan de strijd tegen kanker! Je kunt deelnemen aan verschillende sport- en dansactiviteiten. Doordat het hele evenement kosteloos tot stand wordt gebracht, gaat 100% van de opbrengst naar de strijd tegen kanker! Hoe mooi is dat, jij beleeft met vele anderen een mooie dag en met al het geld dat je daar uitgeeft, steun je ook nog eens een waanzinnig belangrijk doel. Daarom is het nog leuker om die opbrengst nog groter te laten worden en jezelf te laten sponsoren. Als bezoeker valt er genoeg te zien en te beleven en kun je ook op andere manieren het doel en de sporters steunen. Tijdens het In Beweging Tegen Kanker evenement zetten we met elkaar de onmacht om in kracht en kan iedereen een bijdrage leveren aan de strijd tegen kanker!

Je kunt deelnemen aan verschillende sport- en dansactiviteiten. Doordat het hele evenement kosteloos tot stand wordt gebracht, gaat 100% van de opbrengst naar de strijd tegen kanker! Hoe mooi is dat, jij beleeft met vele anderen een mooie dag en met al het geld dat je daar uitgeeft, steun je ook nog eens een waanzinnig belangrijk doel. Daarom is het nog leuker om die opbrengst nog groter te laten worden en jezelf te laten sponsoren. Als bezoeker valt er genoeg te zien en te beleven en kun je ook op andere manieren het doel en de sporters steunen.

Kijk voor alle informatie op de website.

Deel dit bericht met je vrienden!