donderdag 27 januari 2022

Alles over Ambacht

Gratis Compost

Gratis Compost

21 maart 2015
Van 09:00 uur tot en met 16:00 uur

Kom compost halen!

Op zaterdag 21 maart kunt u bij de Reeweg gratis compost ophalen. Met deze actie bedanken de gemeente en afvalinzamelaar HVC u voor uw inspanningen om gft-afval apart in te leveren.

Compost is gemaakt van groente- fruit en tuinafval (gft). Voor elke kilo compost is ongeveer 7 kilo gft nodig. Door compost te gebruiken in uw tuin, hergebruikt u gft-afval dus op een nuttige manier. Compost is namelijk een supergrondstof voor de bodem. Het verbetert de structuur van de grond en regelt de doorlaatbaarheid. Bovendien activeert compost het leven in de bodem, slaat het voedingsstoffen voor planten op en gaat het bodemziekten tegen.

Op zaterdag 21 maart kunt u tussen 9.00 uur en 16.00 uur compost ophalen bij de Reeweg. De compostactie wordt gehouden aan het eind van de Reeweg (bij de rotonde Reeweg-Ambachtsezoom –met de kas– het doodlopend stuk van de Reeweg inrijden, richting snelweg). Wees er op tijd bij, want op = op!
 
Neem zelf een aantal zakken of een aanhanger mee om uw compost in te vervoeren. Denk er wel aan om uw aanhanger af te dekken met een zeil of net, anders loopt u kans op een boete.

Info

Organisator:

Adres:

HVC

Reeweg

Deel dit bericht met je vrienden!