donderdag 27 januari 2022

Alles over Ambacht

ASWH gastheer vierlandentoernooi Onder 16

ASWH gastheer vierlandentoernooi Onder 16

11 maart 2015
Van woensdag 11 maart 2015 tot en met zondag 15 maart 2015


De KNVB is er in geslaagd om een vierlandentoernooi voor landenteams Onder 16 naar Nederland te halen. Van woensdag 11 tot en met zondag 15 maart binden vier landen de strijd met elkaar aan. Dat gebeurt op twee locaties. ASWH is aangewezen als gastheer voor drie wedstrijden!

De volgende drie duels staan gepland op sportpark Schildman:
- Nederland - Tsjechië (woensdag 11 maart, 19.00 uur)
- Tsjechië - Verenigde Staten (vrijdag 13 maart, 16.00 uur)
- Nederland - Verenigde Staten (zondag 15 maart, 15.00 uur)

Uiteraard is de vereniging ASWH heel trots dat de KNVB haar sportpark heeft uitgekozen als speellocatie voor dit mooie toernooi.  Voor de leden en natuurlijk alle voetballiefhebbers uit de regio is dit een prachtige kans om de sterspelers van de toekomst nu al in actie te zien. Het is namelijk goed mogelijk dat een aantal voetballers van Nederland Onder 16 op het WK van 2022 met het grote Oranje in actie zal komen!

Mis het dus niet en kom kijken. Een passe-partout voor alle wedstrijden is verkrijgbaar voor €5 per stuk en aan te vragen via oranje@aswh.nl. Groepen van tien personen komen in aanmerking voor groepskorting. Uiteraard zal er de komende tijd via de website www.aswh.nl regelmatig informatie over dit toernooi gegeven worden. Wel dient al te worden opgemerkt dat het terrein van ASWH tijdens het hele toernooi rook- en alcoholvrij dient te zijn!

Info

Organisator:

Adres:

KNVB

ASWH

Deel dit bericht met je vrienden!