dinsdag 18 januari 2022

Alles over Ambacht

Eindejaarconcert door trio Cortado

Eindejaarconcert door trio Cortado

27 december 2014
Van 20:00 uur tot en met 00:00 uur

Eindejaarconcert door trio Cortado
Trio Cortado, een ensemble bestaande uit drie jonge musici, komt op zaterdag 27 december het jaar 2014 muzikaal afsluiten. Het muziekgezelschap wordt gevormd door Hannah de Witte, fluit, Arthur Klaassens, althobo en Jasper Grijpink, basklarinet. Klassieke composities kunnen voor hun instrumenten zo worden bewerkt dat er recht wordt gedaan aan de muziek. Trio Cortado brengt composities van Schumann, Ravel en Debussy ten gehore. Naast deze romantische muziek komt het trio ook met de première van een hedendaags werk. Het is oorspronkelijk een strijktrio, maar Ruben Naeff heeft het voor Trio Cordato gearrangeerd en aangepast. De naam van de compositie is End of summer. Daarin wordt terug gekeken naar de vrolijke muziek van de zomer en vooruit gezien naar alle muziek die ons in het komende jaar staat te wachten. Het eindejaarconcert is dus een mooie gelegenheid om dit stuk uit te voeren. Als er mensen zijn die wat beducht zijn voor eigentijdse muziek, dan moeten ze maar bedenken dat het concert wordt afgesloten met Bach die zich liet inspireren door feestelijke Italiaanse muziek.

Ook de Stichting Duyschot Concerten kijkt met verwachting uit naar wat het nieuwe jaar muzikaal zal brengen. Drie concerten staan al gepland en een nieuwe serie van acht is in voorbereiding.

Na het concert is er gelegenheid met de musici, het bestuur en andere concertbezoekers te spreken. Er wordt dan een glaasje geschonken. Alle aanwezigen worden daarvoor hartelijk uitgenodigd.

Datum: zaterdag 27 december 2014
Aanvang: 20.00 uur (Let op: afwijkend tijdstip)
Toegang: € 10,00 / CJP/65+: € 9,00
Onder de 18 jaar: gratis
Twitter: @DuyschotConcert
 

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Duyschot Concerten

Dorpskerk, Kerkplein, Hendrik-Ido-Ambacht

www.duyschot.nl
Deel dit bericht met je vrienden!