dinsdag 18 januari 2022

Alles over Ambacht

Fantastische a capella met Rock4 in Cascade

Fantastische a capella met Rock4 in Cascade

11 december 2014


De heren van Rock4 keren vrijdag 19 december terug naar Cascade met de nieuwe show ‘Don’t Break The Rhythm’. Hierin verleggen de vier zangers van Rock4 de grenzen van zichzelf én van hun stemmen. Het experiment wordt opgezocht, risico’s worden genomen en heilige a capella-huisjes worden verbrand. Dit alles met een gezonde dosis humor en zelfspot. De kracht van Rock4, de perfecte zang gecombineerd met een unieke muzikale identiteit, kwam nooit eerder zo sterk tot uitdrukking.

Vanaf de eerste seconde worden rock, pop, klassiek, dance en funk met veel energie en in een hoog tempo met elkaar verbonden, waardoor het publiek, jong en oud, van de ene verrassing in de andere valt. Bekende en legendarische nummers van onder andere Kings of Leon, Pink Floyd, Prince, Snow Patrol, Faithless, Massive Attack en zelfs Tiësto worden door de groep op geheel eigen wijze bewerkt en geïnterpreteerd. ‘Don’t Break The Rhythm’ is een vocaal concert dat zijn weerga niet kent. Van groots en meeslepend tot klein en intiem.

Rock4 met ‘Don’t Break the Rhythm’ is te zien op vrijdag 19 december om 20.15 uur in Cultureel Centrum Cascade in Hendrik-Ido-Ambacht. Dit is tevens de laatste theatervoorstelling van 2014 in Cascade. Kaarten voor deze voorstelling kosten € 18,00 en zijn te reserveren via www.stichting-cascade.nl of telefonisch via 078-6819230 (di en do van 9.00 tot 16.30 uur, wo van 18.00 tot 21.30 uur).

Info

Organisator:

Adres:

Cultureel Centrum Cascade

Cultureel Centrum Cascade

Deel dit bericht met je vrienden!