dinsdag 18 januari 2022

Alles over Ambacht

Kidzz clothes switch

Kidzz clothes switch

10 december 2014
Van 15:00 uur tot en met 17:00 uur

Puilt jou kast ook uit van de kleding, maar vind je eigenlijk niks meer leuk? Kom dan naar Kidzz clothes switch! Als vervolg op de kledingruilbeurs vanuit de gemeente, organiseert Hi5Ambacht een kledingruilbeurs speciaal voor kinderen. Dus ben je tussen de 8 – 13 jaar, kom dan een nieuwe outfit scoren! Tijdens deze gezellige middag zijn er nog meer activiteiten, zoals kleurentips door een visagist, de nieuwste sieradentrends voor winter 2014 en een gratis alcohol vrije welkoms-cocktail.

Op woensdag 10 december kan je tussen 14.00 – 15.00 uur je kleding inleveren. De kleding krijgt door het personeel een aantal punten. De punten krijg je mee en kan je tussen 15.00 – 17.00 uur weer inleveren op kidzz clothes switch. Zo kan je gratis een hele nieuwe outfit shoppen! Je kunt maximaal 10 kledingstukken inleveren, sieraden, tassen en schoenen zijn ook welkom. Zorg ervoor dat de kledingstukken schoon en heel zijn. De overgebleven kleding gaat naar een goed doel. Geef je snel op via email, want vol = vol!

Deel dit bericht met je vrienden!