dinsdag 18 januari 2022

Alles over Ambacht

Met Ammicare op weg naar Kerst

Met Ammicare op weg naar Kerst

06 december 2014
Van 16:00 uur tot en met 00:00 uur

Vocaal ensemble Ammiccare verzorgt het Duyschot Concert dat traditioneel in het teken staat van Advent en Kerst. Het gevarieerde programma begint met het Gregoriaanse Puer natus est en eindigt met een Silent Night dat is gecomponeerd door de eigentijdse Jonathan Rathbone. Enkele liederen worden begeleid door Majsa Koperberg. Zij speelt ook een harpsolo van Tournier.

Ammiccare bestaat uit drie vocalisten die allen opgroeiden in de regio van Zwijndrecht en daar in koren en als solist toegroeiden naar een professionele zangcarrière. De zangers zijn: Henny de Snoo - sopraan, Annemarie Verburg - mezzosopraan, Pieter van Breugel - alt.
Met een vleugje humor wordt het verhaal achter de muziek tot leven gebracht. Niet alle muziek leent zich hiervoor, maar daar waar het trio de kriebels krijgt, zullen concertbezoekers dat zeker merken.

De drie gepassioneerde ensemblezangers hebben een klassieke zangopleiding genoten en zingen met enige regelmaat in andere (professionele) ensembles en koren. Daarnaast zijn ze ook alle drie als solist en zangdocent actief.

Ammiccare weet met haar repertoire het publiek op een bijzondere manier te boeien. Tussen alle grote decemberconcerten is dit een pareltje dat liefhebbers van de zangkunst zeker zullen weten te waarderen.

Datum: zaterdag 6 december 2014
Aanvang: 16.00 uur
Toegang: € 10,00 / CJP/65+: € 9,00
Onder de 18 jaar: gratis
Twitter: @DuyschotConcert
Facebook: Duyschot Concerten

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Duyschot Concerten

Dorpskerk aan het Kerkplein 13

www.duyschot.nl
Deel dit bericht met je vrienden!