maandag 24 januari 2022

Alles over Ambacht

Springsteen-nummers gebracht door Erwin Nyhoff

Springsteen-nummers gebracht door Erwin Nyhoff

22 november 2014
Van 20:15 uur tot en met 00:00 uur

Velen herinneren zich vast nog de indrukwekkende blind-audition van Erwin Nyhoff bij ‘The Voice’. Met zijn versie van Bruce Springsteen’s ‘The River’ draaiden de coaches binnen luttele seconden hun stoelen en stonden ze te springen om met hem aan de slag te gaan. Nu staat hij met een speciaal programma, geïnspireerd op het leven en de muziek van “The Boss”, in de theaters. Zaterdag 22 november speelt hij zijn favoriete nummers van Bruce Springsteen in Cascade.

Vóór ‘The Voice’ was Erwin onder meer afwasser en zong hij op feesten en partijen. Hij deed er alles aan om rond te komen, om zodoende met muziek bezig te kunnen blijven. Zijn opmerkelijke keuze om mee te doen aan dit populaire tv-programma bleek uiteindelijk een gouden greep. Met het theaterconcert ‘In the Footprints of’ brengt Erwin samen met zijn band een ode aan zijn inspiratiebron Bruce Spingsteen.

Hij gaat op zoek naar hun muzikale connectie en maakt hierbij vermakelijke zijsprongen naar het werk van hun gedeelde muzikale helden. Met een ontwapenende performance en de energie van Erwin zal men gegarandeerd voor deze rasechte muzikant bezwijken.

Deze voorstelling wordt mede mogelijk gemaakt door Andeweg Rental & Sales.

Erwin Nyhoff staat zaterdag 22 november met ‘In the Footprints of Springsteen’ in Cascade. Het theaterconcert begint om 20.15 uur. Kaarten voor deze voorstelling kosten € 19,00 en zijn te reserveren via www.stichting-cascade.nl of telefonisch via 078-6819230.

Naam fotograaf: Reiny Bourgonje

Info

Organisator:

Adres:

Cultureel Centrum Cascade

Cultureel Centrum Cascade

Deel dit bericht met je vrienden!