maandag 24 januari 2022

Alles over Ambacht

Open trouwlocatie

Open trouwlocatie

15 november 2014
Van 11:00 uur tot en met 17:00 uur

Speciaal voor toekomstige bruidsparen opent De Heeren van Ambacht in samenwerking met de Honeymoon shop haar deuren op zaterdag 15 november aanstaande. Tijdens deze speciale dag is de Honeymoon shop aanwezig met haar nieuwste en mooiste trouwjurken. U ontvangt een goody bag met allerlei mooie items voor uw bruiloft en komt middels uw aanmelding in aanmerking voor leuke acties. Zo ontvangt u bij aanschaf van een trouwjurk bij de Honeymoon shop uw trouwschoenen cadeau! En bij de verzorging van uw diner en receptie/feestavond door De Heeren van Ambacht ontvangt u een korting van € 150,- op uw bruidstaart. Kijk voor de actievoorwaarden op de website.

U bent van harte welkom tussen 11.00 uur en 17.00 uur of registreer uzelf voor een persoonlijke afspraak.

Meld u nu aan en geniet tijdens dit event van een gratis high tea!

Deel dit bericht met je vrienden!