maandag 24 januari 2022

Alles over Ambacht

Fietsverlichtingsactie Fietsersbond

Fietsverlichtingsactie Fietsersbond

15 november 2014
Van 10:00 uur tot en met 15:00 uur

Op zaterdag 15 november vindt op de parkeerplaats naast winkelcentrum De School op Ambacht de landelijke fietsverlichtingsactie van de Fietsersbond plaats. Tussen 10.00 en 16.00 uur is iedereen welkom om zijn fiets te laten controleren op goede verlichting en positionering van zadel en stuur. De vrijwilligers van de Fietsersbond geven u graag advies over optimaal plezier van uw fiets. Ga veilig de winter in en laat je verlichting controleren. Tegen een kleine vergoeding wordt een lamp vervangen. Laat deze kans niet aan je voorbij gaan en kom langs.

Info

Organisator:

Adres:

Fietsersbond

Winkelcentrum de Schoof

Deel dit bericht met je vrienden!