dinsdag 25 januari 2022

Alles over Ambacht

Zangdienst in De Open Hof in Hendrik-Ido-Ambacht

Zangdienst in De Open Hof in Hendrik-Ido-Ambacht

02 november 2014
Van 17:00 uur tot en met 00:00 uur

Op zondag 2 november staat in de Open Hof te Hendrik-Ido-Ambacht weer een  zangdienst gepland. Dit keer met medewerking van The River Voices uit Krimpen a/d IJssel, o.l.v. Everhard Zwart. Er is tevens trompetbegeleiding door zijn zoon Hidde Zwart, terwijl Everhard zelf de orgelbegeleiding van de samenzang voor zijn rekening neemt.

Daarnaast zullen vader en zoon ook voor een instrumentaal intermezzo zorgen. Het programma van 2 november vermeldt weer mooie samenzang. Zo staan onder andere de volgende liederen op het programma. “Heer, onze God, hoe heerlijk is uw naam” - Psalm 84 – “Kom tot uw Heiland” en “Grote God, wij loven U”.

Het koor zal een achttal liederen zingen en één van de commissieleden zal een gedicht lezen. Uiteraard zal er ook nu weer een uitgebreide beamerpresentatie zijn, waarop alle teksten met bijpassende beelden vertoond worden. De aanvang is 17.00 uur en het duurt tot ongeveer 18.15 uur. De toegang is gratis, maar bij de uitgang wordt er een collecte gehouden. De kerk staat aan de Schildmanstraat 72a te Hendrik-Ido-Ambacht.

Voor meer informatie kunt u bellen met Leen Koster, tel 06 28 57 15 81 of mailen met linda.leen@hetnet.nl. U kunt ook het complete programma van 2 november en de data van de komende zangdiensten via de E-mail ontvangen. Mocht u deze keer niet in de gelegenheid zijn om te komen, noteer dan alvast de volgende zangdienst in uw agenda. Deze is op zondag 7 december en dan met medewerking van het bekende mannenkoor “Soli Deo Gloria” uit Urk o.l.v. Jaap Kramer.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

Open Hof Kerk

Schildmanstraat 72

681 38 09

Deel dit bericht met je vrienden!