donderdag 20 januari 2022

Alles over Ambacht

Gezellige najaarsmarkt

Gezellige najaarsmarkt

04 oktober 2014
Van 09:30 uur tot en met 14:00 uur

H.I.AMBACHT – Stichting Mbuma – Hendrik-Ido-Ambacht organiseert op 4 oktober weer een gezellige najaarsmarkt, op De Brink (Jan Wissenslaan) te Hendrik-Ido-Ambacht (locatie onder voorbehoud van vergunning).  

Op deze locatie vindt u onder de prachtige platanen ongeveer dertig kramen. Er is een breed aanbod van  kleding, kledingaccessoires en cadeau-artikelen. Er worden boeken verkocht, er is een bloemenhoek, een koffiecorner en een kraam met allerhande boodschappen. Verder staan er kramen met groente en fruit, banket en kaas.

De opbrengst van deze zendingsmarkt is 100% ter ondersteuning van de zorg en het onderwijs in Zimbabwe door de  Mbuma-zending.

De najaarsmarkt begint om 9.30 uur en duurt tot 14.00 uur.

Stichting Mbuma – Hendrik-Ido-Ambacht, telefoon 078-6847660.

Info

Organisator:

Adres:

Stichting Mbuma

de Brink aan de Jan Wissenlaan

Deel dit bericht met je vrienden!