donderdag 27 januari 2022

Alles over Ambacht

Lezing 'Ambacht in Oorlogstijd'

Lezing 'Ambacht in Oorlogstijd'

08 mei 2014
Van 15:00 uur tot en met 16:30 uur

Wat ging er aan de bevrijding van Hendrik-Ido-Ambacht vooraf?

Tijdens de lezing Ambacht in oorlogstijd vertelt Arie Verhoeven, bestuurslid van het Historisch Genootschap Hendrik-Ido-Ambacht, over de periode 1940-1945 en de bevrijding van Hendrik-Ido-Ambacht en omgeving.

Aan de hand van vele foto’s van plekken in Hendrik-Ido-Ambacht waar bepaalde voorvallen in de Tweede Wereldoorlog plaatsvonden, schetst Verhoeven een goed beeld van hoe de inwoners van Hendrik-Ido-Ambacht deze periode in de geschiedenis hebben beleefd.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Bibliotheek Aan zet

Bibliotheek, Hoge Kade 52

078 6814569

klshiambacht@bibliotheekzhzo.nl www.bibliotheekzhzo.nl
Deel dit bericht met je vrienden!