dinsdag 18 januari 2022

Alles over Ambacht

Workshop 'Speciaal Bier'

Workshop 'Speciaal Bier'

13 maart 2014
Van donderdag 13 maart 2014 tot en met donderdag 20 maart 2014
Van 19:30 uur tot en met 21:30 uur

In twee cursusavonden op donderdagavond (13 en 20 maart a.s.) van 19.30-21.30 uur, neemt Fedor Vogel, uitgever en hoofdredacteur van het glossy magazine Bier!, u mee in de wereld van de genietbieren. In totaal vier uur krijgt u een verkorte opleiding speciaalbier.

Dat begint uiteraard met uitleg over verschillende biertypen en het brouwproces.

Daarnaast wordt stilgestaan bij het groeiend aantal brouwerijen in Nederland (inmiddels 165!). En ook neemt de cursusleider u mee in de wereld van de abdij- en trappistenbieren.

Het onderwerp Bier & Gastronomie wordt zeker niet overgeslagen.Tijdens de twee cursusavonden wordt er uiteraard geproefd van verschillende speciaalbieren (in kleine proefglaasjes) zodat u zelf kunt ontdekken dat er meer is om van te genieten dan alleen wijn en whisky. Kosten: € 35,-- incl. alle te proeven bieren.

Bij voldoende animo wordt de cursus op zaterdag 29 maart afgesloten met een brouwerijendag, waarbij enkele Nederlandse en Belgische brouwerijen bezocht zullen worden, inclusief rondleiding en proeverij.

Deelname aan brouwerijendag (facultatief) € 75,- (inclusief bushuur, brouwerijbezoek, lunch en proeverijen). Vindt alleen doorgang bij voldoende deelnemers.
 

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Volksuniversiteit Bouquet

Witte de Withstraat 59

681 35 43

info@volksuniversiteit-bouquet.nl www.volksuniversiteit-bouquet.nl
Deel dit bericht met je vrienden!