dinsdag 18 januari 2022

Alles over Ambacht

Voetballen tegen kaner en voor Bo

Voetballen tegen kaner en voor Bo

08 maart 2014
Van 12:00 uur tot en met 18:00 uur

Op zaterdag 8 maart zal er een zaalvoetbaltoernooi georganiseerd gaan worden voor Bo en Sam en hun vader en moeder (Coen en Bianca). Met elkaar willen wij hen een fantastische dag geven en stilstaan bij de vreselijke ziekte kanker, maar bovenal laten zien dat enorm veel mensen met de familie Van Nes meeleven.

Bij het zoontje van een van onze vrienden (Coen van Nes) is eind 2012 de vreselijke ziekte ' kanker' geconstateerd. Hij heeft momenteel weer chemokuren, wat enorm zwaar voor hem en zijn familie is.

Coen voetbalt in de zaal en zodoende hebben wij hem gevraagd of Bo (zoontje) en hij het leuk zouden vinden als wij een toernooi voor Bo en KiKa (KinderKankervrij) zouden organiseren. Hier hebben wij een volmondig 'ja' op terug gekregen. Voor ons het startschot om hier een prachtig evenement van te gaan maken.

Info

Organisator:

Adres:

VV IFC

Sporthal de Ridderhal

Deel dit bericht met je vrienden!