dinsdag 18 januari 2022

Alles over Ambacht

Schilderen in Acryl

Schilderen in Acryl

22 november 2013
Van 10:00 uur tot en met 16:00 uur

Op vrijdag 22 november a.s. organiseert VU Bouquet in Hendrik-Ido-Ambacht van 10.00-16.00 uur een workshop “Schilderen in acryl”, o.l.v. mevrouw Janke van Burik. Een hele dag schilderen in een ontspannen sfeer voor beginners en gevorderden. Acryl is een verfsoort waar dun, maar ook heel dik mee kan worden gewerkt waardoor mooie effecten ontstaan. U werkt op een doek van 50x60 cm met acrylverf en andere materialen (naar keuze).

Als u al ervaring heeft, dan schildert u deze dag met hier en daar aanwijzingen van de docente; heeft u geen ervaring dan wordt u de gehele dag intensief begeleid. U kunt bijvoorbeeld schilderen à la Ton Schulten, schilderen naar de Wadden (lucht, water, zand) of eventueel structuur aanbrengen. Alle materialen zijn inbegrepen, evenals de koffie en thee met wat lekkers en de lunch. Kosten: € 70,--

 

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

VU Bouquet

VU Bouquet

078-6813543

info@volksuniversiteit-bouquet.nl
Deel dit bericht met je vrienden!