dinsdag 18 januari 2022

Alles over Ambacht

Stijl en sfeer in uw huis

Stijl en sfeer in uw huis

07 november 2013
Van 19:00 uur tot en met 21:30 uur

Op donderdagavond 7 november 2013 start bij Bouquet de cursus “Stijl en sfeer in uw huis”. Kan uw interieur een opfrisbeurt gebruiken, maar bent u niet van plan om allemaal nieuwe meubels te kopen? Dan is het ook mogelijk om door enkele aanpassingen in de accessoires, de kleuren van de wanden of het verplaatsen van enkele meubelen een nieuw interieur te creëren. In deze korte cursus wordt een moodboard gemaakt en zal ook aandacht worden besteed aan de verlichting van een ruimte en krijt u tips over opbergruimte. De cursus bestaat uit 2 lessen op donderdagvond van 19.00-21.30 uur en staat o.l.v. mevrouw Rachel Nouwen. Kosten: € 37,50

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Volksuniversiteit Bouquet

Witte de Withstraat 59

681 35 43

info@volksuniversiteit-bouquet.nl www.volksuniversiteit-bouquet.nl
Deel dit bericht met je vrienden!