donderdag 27 januari 2022

Alles over Ambacht

Mindfulness, leven in het nu

Mindfulness, leven in het nu

26 september 2013


In het drukke hectische leven van tegenwoordig met de vele problemen en onzekerheden is het soms moeilijk ons te concentreren op het NU. Vaak zijn we veel te veel bezig met ons verleden of met de toekomst. Het huidige moment (het nu) merken we niet op en gaat aan ons voorbij.

Gedachten voeren ons weg van dit ogenblik naar het verleden of naar de komende tijd waardoor er gevoelens kunnen ontstaan van boosheid, angst of verdriet. Deze gedachten en gevoelens zijn niet te stoppen, maar we kunnen er wel minder aandacht aan geven. Mindfulness is het leren bewust te zijn van het NU zonder te oordelen. Bij VU Bouquet in H.I.Ambacht start op donderdag 26 september een cursus van 6 lessen o.l.v. mevrouw Helen Minck.

 

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

VU Bouquet

Gebouw van de Volksuniversiteit Bouquet

078-6813543

info@volksuniversiteit-bouquet.nl www.volksuniversiteit-bouquet.nl
Deel dit bericht met je vrienden!