donderdag 27 januari 2022

Alles over Ambacht

Gemeente Belangen in gesprek met bewoners

Gemeente Belangen in gesprek met bewoners

21 september 2013
Van 09:00 uur tot en met 17:00 uur

Direct na de vakantie starten de verkiezingsactiviteiten voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2014. Zaterdag 21 september kunt u Gemeente Belangen vinden in winkelcentrum de Schoof (naast de ingang van Supermarkt Jumbo). Via ‘Post-It’ blaadjes kunnen ideeën  over woon- en leefomgeving bij Gemeente Belangen worden ingeleverd.

Aan de hand van de opmerkingen van de inwoners van Hendrik-Ido-Ambacht zal het Verkiezingsprogramma 2014 – 2018 worden geschreven, zodat Gemeente Belangen in die periode uw belangen optimaal kan behartigen in de gemeenteraad van onze gemeente.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Politieke Groepering Gemeente Belangen

Winkelcentrum De Schoof

www.gembel.nl
Deel dit bericht met je vrienden!