donderdag 27 januari 2022

Alles over Ambacht

Cursus over het christelijk geloof

Cursus over het christelijk geloof

18 september 2013
Van 20:00 uur tot en met 21:30 uur

Is er MEER? Nieuwsgierig?

Evenals voorgaande jaren start er ook dit jaar in september een cursus over het christelijk geloof. Heeft u vragen, zoals: - Bestaat God eigenlijk wel? - En als God bestaat, hoe kom ik meer over Hem te weten? - Waarom leven we? - Heeft het leven hier op aarde een doel? - Is er leven na de dood? - ... (vul uw eigen vraag maar in) In de Emmaüscursus willen we samen op zoek gaan zoek naar antwoorden op die vragen.

Zo kun je kennismaken met de inhoud van het christelijk geloof. Nieuwsgierig? Kom naar de introductie-avond van de Emmaüscursus op woensdag 18 september a.s. in de Elimkerk, Jan Wissenslaan 7, H.I.Ambacht. Inloop vanaf 20.00 uur, aanvang 20.30 uur. U ontvangt alle informatie over de cursus. U kunt kennismaken met de cursusleiders en uw medecursisten en u kunt zich dan ook inschrijven.

De cursus wordt één keer in de twee weken gegeven op woensdagavond. We beginnen op woensdag 2 oktober. Vragen? Neem vrijblijvend contact op met Ria van Beuzekom, tel. 078 6820634, e-mail emmaus@hervormdambacht.nl 
 

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Elimkerk

Jan Wissenslaan 7

078 6820634

emmaus@hervormdambacht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!