donderdag 27 januari 2022

Alles over Ambacht

Peuterdansen in Hendrik Ido Ambacht tijdens de nationale dansweek

Peuterdansen in Hendrik Ido Ambacht tijdens de nationale dansweek

04 september 2013
Van woensdag 04 september 2013 tot en met woensdag 11 september 2013


De Nationale Dans Week is een landelijke campagne welke een week lang alle stijlen van dans promoot. Vief Sportief wil de peutertjes uit Papendrecht kennis laten maken met peuter en prinsessendans en nodigt alle peutertjes uit om op woensdag 4 en 11 september een proefles te komen volgen.

Er wordt les gegeven aan drie peutergroepen. De eerste groep staat in het teken van  peuterdansen voor jongens en meisje vanaf 2 tot vier jaar. Spelenderwijs worden er liedjes gezongen en gedanst. Bon Ballon, de beer die iedere les naar een ander land op reis gaat, neemt de peutertjes mee in hun fantasie. Deze les is in het bijzijn van de ouders of verzorgers.

De tweede en derde groep zijn ingericht voor prinsesjes en koningen. Meisjes en jongetjes vanaf 2,5 jaar krijgen de beginsellen van klassiek ballet aangeleerd en zullen daarnaast heerlijk dansen op de muziek van o.a. K3! Ook tijdens deze les neemt Bon Ballon ze mee op reis naar prinsessenland en indianenland.

Overige informatie
De lessen worden gegeven in kleine groepjes van maximaal 10 kinderen.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Vief Sportief

Vief Sportief

06-19498383

viefsportief@gmail.com
Deel dit bericht met je vrienden!