maandag 24 januari 2022

Alles over Ambacht

12e editie de Groot Optiek Klutstoernooi bij Vollido

12e editie de Groot Optiek Klutstoernooi bij Vollido

22 juni 2013
Van 09:00 uur tot en met 00:00 uur

12e editie de Groot Optiek Klutstoernooi bij Vollido

Op zaterdag 22 juni is het weer zover: het jaarlijkse klutstoernooi zal weer worden gehouden voor alle senioren en A-jeugdleden. Het klutstoernooi wordt dit jaar alweer voor de 12e keer georganiseerd en staat garant voor een dag vol met gezelligheid, fijne muziek, een hapje en een drankje en wedstrijden op gelijkwaardig niveau. Van alle mensen die zich inschrijven worden teams gemaakt, die klinkende namen hebben van Vollido-spelers van vroeger en nu. Wie mag zich net zoals Merijn Brouwer, Gijs Kruger en Crista Pol in 2012, deze editie de winnaars noemen van het toernooi?

Aanmoediging wordt gewaardeerd en kan vanaf 9.30 uur op het terrein van Vollido aan de Reeweg. Dit clubgebouw met twee eigen beachvelden worden gedurende de hele zomer gebruikt voor de beachvolleybalactiviteiten die binnen Vollido worden georganiseerd. Ook geinteresseerd in volleybal?

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Vollido

reeweg

www.vollido.nl
Deel dit bericht met je vrienden!