maandag 24 januari 2022

Alles over Ambacht

Nieuwe dorpsgesprekken Gemeente Belangen

Nieuwe dorpsgesprekken Gemeente Belangen

22 juni 2013
Van 10:00 uur tot en met 15:30 uur

HENDRIK IDO AMBACHT - Na de ‘Dorpsgesprekken’ in 2011 en 2012 zal de fractie van Gemeente Belangen het opzoeken van de inwoners van Hendrik-Ido-Ambacht ook in 2013 voortzetten. Op zaterdag 22 juni kunt u de fractieleden van 10.00 tot 15.30 uur in winkelcentrum Hoogambacht tegenkomen.

Direct tegenover de ingang van de parkeergarage (naast de supermarkt) zal de promotietent van de Politieke Groepering Gemeente Belangen worden opgebouwd. Tijdens dit bezoek kunt u de fractieleden vragen stellen over bijvoorbeeld uw woon- en leefomgeving. Deze gesprekken zijn niet bedoeld voor klachten die bij de meldtelefoon ‘openbare ruimte’ thuis horen.

Wel kunnen bijvoorbeeld reeds gemelde maar (nog) niet afgehandelde klachten aan de orde komen. Ook is het mogelijk vragen te stellen over actuele onderwerpen. Alle vragen worden na afloop van het bezoek aan het winkelcentrum gebundeld om de vraagstellers later antwoord te kunnen geven. Ook vertegenwoordigers van Gemeente Belangen Jong zijn aanwezig.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Politieke Groepering Gemeente Belangen

Winkelcentrum Hoogambacht

www.gembel.nl
Deel dit bericht met je vrienden!