maandag 24 januari 2022

Alles over Ambacht

NK Ritmische Gymnastiek B-lijn

02 juni 2013
Van 09:15 uur tot en met 00:00 uur

De Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O&O organiseert op zondag 2 juni in samenwerking met de Landelijke Commissie Ritmische Gymnastiek van de KNGU het Nederlands Kampioenschap ritmische gymnastiek voor meisjes en dames van de B-lijn.

De wedstrijden worden gehouden in de Sophiahal te Hendrik-Ido-Ambacht. De deelneemsters strijden in verschillende categorieën om de nationale titel. Van de thuisclub O&O hebben zich gekwalificeerd: Cynthia Bezemer (2B), Fenne Dijkstra (3B) en Ji-Lan van Andel (4).

‘s Morgens starten de finalisten uit de categorieën 1B en 3B om 9.15 uur. ’s Middags komen de deelneemsters van de categorieën 2B en 4 tot actie. Zij beginnen 13.10 uur.
 

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Zwijndrechtse Gymnastiek Vereniging O&O

Sophiahal, Sophiapromenade

www.o-en-o-zwijndrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!