woensdag 2 december 2020

Alles over Ambacht

Cursisten laten hun werk zien

28 mei 2013
Van dinsdag 28 mei 2013 tot en met vrijdag 21 juni 2013
Van 09:00 uur tot en met 12:00 uur

Van dinsdag 28 mei tot vrijdag 21 juni houdt VU Bouquet een presentatie van werk dat cursisten in het afgelopen seizoen hebben gemaakt.

Elke werkdag van 9.00-12.00 uur is Bouquet aan de in Hendrik-Ido-Ambacht geopend en kunt u, onder het genot van een kopje koffie, de werkstukken bekijken. Elke morgen  is er iemand aanwezig om informatie te geven over het getoonde werk (o.a. schilderijen, keramiek, beelden van speksteen, quilts, tekeningen en borduurwerk) en over het nieuwe cursusprogramma dat in september van start gaat.

Tevens is er de mogelijkheid om u aan te melden voor een of meer van de gratis kennismakingslessen, die Bouquet in de laatste week van juni en de eerste week van juli aanbiedt. In deze lessen kunt u uitgebreid kennis maken met de docent en met de methodes en technieken die in een cursus worden gebruikt. Meer informatie hierover vindt u op de website.

 

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Bouquet

Witte de Withstraat 59

078-6813543

info@volksuniversiteit-bouquet.nl www.volksuniversiteit-bouquet.nl
Deel dit bericht met je vrienden!