woensdag 2 december 2020

Alles over Ambacht

Voetbalschooltoernooi bij IFC

25 mei 2013
Van 09:00 uur tot en met 12:30 uur

Het volgende toernooi bij IFC dient zich al weer aan op zaterdag 25 mei met het VGZ-IFC voetbalschooltoernooi dat al weer voor de vijftiende keer wordt georganiseerd.

Aan alle jeugdtoernooien beleven we veel plezier, maar het VGZ-IFC voetbalschooltoernooi is toch wel het toernooi waar je de grootste glimlachen langs het veld kunt zien. Vaders die genieten van hun voetballende zonen/dochters en moeders die smelten als ze hun kleintjes plezier zien hebben.
 
Voetbalplezier in de puurste vorm waarbij de allerkleinsten zonder tactische opdrachten nog volledig ongedwongen achter de bal aanhollen.
 
Het jeugdbestuur is er trots op dat zij voor de vijftiende keer is staat is weer een prachtig toernooi neer te zetten, waarvan zorgverzekeraar VGZ de hoofdsponsor is. Deze zorgverzekeraar ziet net als IFC het belang in van de voetbalschool en ondersteunt deze dan ook van harte. Jong beginnen met sporten in teamverband helpt mee aan een goede gezondheid en conditie.
Deelnemende verenigingen zijn naast IFC, Alblasserdam, FC Binnenmaas, DFC, en Drechtstreek. Het toernooi begint om 09.00 uur en de prijzen worden omstreeks 12.30 uur uitgereikt.
 

Info

Organisator:

Adres:

IFC

Reeweg 75b

Deel dit bericht met je vrienden!