woensdag 2 december 2020

Alles over Ambacht

Pinkstertoernooi bij IFC

18 mei 2013
Van 09:30 uur tot en met 16:00 uur

Met Pinksteren organiseert voetbalvereniging weer een groot toernooi.

Op zaterdag 18 mei kunnen de D1 en D2 elftallen hun voetbalkwaliteiten ten toon spreiden met deelname van de verenigingen Drechtstreek, ASWH, Steenbergen, RBC, LRC, Rijsoord, TOGB het Utrechtse UVV en uiteraard IFC. Dit toernooi begint om 09.30 uur met de prijsuitreiking om circa 16.00 uur.
 
Op Pinksteren maandag komen de E1-E2-F1 en F2 zeventallen aan de beurt.
Hier telt het deelnemersveld behalve IFC de volgende verenigingen: Drechtstreek, ASWH, Dubbeldam, Rijsoord, Pelikaan en Smitshoek. Een sterke bezetting van dit toernooi dat verder wordt opgeleukt met een aantal gezellige kraampjes voor een hapje en drankje.
 

Info

Organisator:

Adres:

I.F.C.

Sportpark Schildman aan de Reeweg 75b

Deel dit bericht met je vrienden!