woensdag 2 december 2020

Alles over Ambacht

'Plant maar raak dag'

18 mei 2013


Op zaterdag 18 mei organiseert de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht samen met enthousiaste sponsors de 'Plant Maar Raak Dag'. Wethouders Teunis Stoop, Michiel van der Vlies en burgemeester Jan Heijkoop gaan met planten de gemeente in om samen met bewoners plekjes op te fleuren die door henzelf zijn opgegeven.

Plant Maar Raak dag 
De Plant Maar Raak Dag is een initiatief van de gemeente. Op die dag kunnen bewoners zelf een perkje adopteren en groen inrichten. De gemeente stelt in overleg de grond beschikbaar, enthousiaste sponsors willen de grond bewerken en stellen eenmalig gratis eenjarige plantjes beschikbaar. Bewoners gaan dan samen met buren aan de slag om de plantjes in de grond te zetten. Zo maken ze in één dag een fleurige tuin, een vlindertuin of moestuintje om met de buurt van te genieten.
 
 

Info

Organisator:

Gemeente

Deel dit bericht met je vrienden!