woensdag 2 december 2020

Alles over Ambacht

3e Divisie Beachtoernooi bij Vollido

18 mei 2013
Van zaterdag 18 mei 2013 tot en met zondag 19 mei 2013
Van 09:00 uur tot en met 17:00 uur

Naast het spelen in de zaal, wordt volleybal ook met stijgende belangstelling op het zand beoefend. Vollido doet al jaren mee aan deze trend met een eigen clubhuis en twee eigen beachvelden aan de Reeweg 83. Door de Nederlandse Volleybal Bond is nu besloten dat deze accommodatie gebruikt kan worden voor wedstrijden op een landelijk niveau, waardoor Vollido voor het eerst zal worden bezocht door volleyballers die op 3e divisie niveau spelen. Deze spelers bezoeken over het algemeen diverse toernooien gedurende de zomer om punten te verzamelen voor een eindklassement. Het toernooi bij Vollido zal daarmee onderdeel worden van de Nederlandse Beachvolleybalcompetitie.

We zijn als vereniging erg trots dat we dit met onze eigen accommodatie mogen aanbieden, dus nodigen iedereen uit om een kijkje te komen nemen tijdens dit toernooi.
 
De wedstrijden op 3e divisie zullen plaatsvinden op zaterdag 18 mei voor de vrouwen, en zondag 19 mei voor de heren. De wedstrijden beginnen om 9.00 uur en de finales zullen rond 16.00 uur zijn. Er wordt gespeeld om 2 gewonnen sets, met een beslissende 3e set bij gelijke stand in sets. Naast de onbekende spelers hebben ook Vollido’ers zich ingeschreven om mee te strijden om de punten, die uiteraard door het eigen publiek zullen worden aangemoedigd om zo ver mogelijk te komen.

Info

Organisator:

Adres:

Vollido

beachvelden aan de Reeweg 83.

Deel dit bericht met je vrienden!