maandag 24 januari 2022

Alles over Ambacht

Speciale editie BreakfastRun 2013

Speciale editie BreakfastRun 2013

30 april 2013
Van 06:00 uur tot en met 07:30 uur

Alweer voor de achtste maal organiseren wij namens de Oranjevereniging Wilhelmina Juliana de BreakfastRun. Dit jaar zal een speciale editie zijn want de Breakfastrun vindt voor het laatst plaats op Koninginnedag. Zoals bij een ieder bekend gaan wij vanaf volgend jaar, na de inhuldiging van Koning Willem-Alexander, Koningsdag vieren. U kunt dus 27 april 2014 alvast in uw loopagenda noteren. Wij zijn er gewoon weer bij.

Een verandering ten opzichte van voorgaande edities is dat het Nordic Walking-evenement niet meer wordt georganiseerd. Wij hebben gemeend deze keuze te moeten maken omdat het deelnemers veld de laatste jaren terug liep.
 
Daarnaast kregen wij steeds vaker de vraag om een 5 km prestatieloop te organiseren. Dit hebben wij vorig jaar dan ook gedaan en zal dit jaar wegens succes worden voortgezet. Wij begrijpen dat het voor een trouwe groep Nordic Walkers teleurstellend zal zijn, maar vragen uw begrip voor deze keuze. Wij willen u in ieder geval bedanken voor uw jarenlange enthousiasme als deelnemer.
 
De prijsuitreiking is al jaren een punt van aandacht. Wij hebben gemeend dit op een ander tijdstip te moeten organiseren zodat meer deelnemers en prijswinnaars aanwezig zullen zijn. De uitreiking van de prijzen staat gepland direct na aankomst van de snelste lopers op de 5 en 10 km in de Niagarazaal van Cascade waar aansluitend het lopers ontbijt zal worden geserveerd.
 
Wij zijn van mening dat wij alle ingrediënten hebben om ook dit jaar weer een sportieve start aan de “laatste” Koninginnedag te kunnen geven.
 

Info

Organisator:

Website:

Oranjevereniging Wilhelmina-Juliana

www.breakfastrun.nl
Deel dit bericht met je vrienden!