dinsdag 25 januari 2022

Alles over Ambacht

Gemeente Belangen komt u (echt) overal tegen

Gemeente Belangen komt u (echt) overal tegen

27 april 2013
Van 10:00 uur tot en met 15:30 uur

 

Na in 2011 en 2012 succesvolle ‘Dorpsgesprekken’ te hebben georganiseerd zal de fractie van Gemeente Belangen het opzoeken van de inwoners van Hendrik-Ido-Ambacht ook in 2013 voortzetten. Op zaterdag 27 april a.s. kunt u de fractieleden van 10.00 tot 15.30 uur in winkelcentrum de Schoof tegenkomen.
 
Direct naast de ingang van de Bruna zal de promotietent van de Politieke Groepering Gemeente Belangen worden opgebouwd.
 
Tijdens het bezoek aan winkelcentrum de Schoof kunt u aan de fractieleden vragen stellen over b.v. uw woon/leefomgeving. De gesprekken zijn niet bedoeld voor klachten die bij de meldtelefoon ‘openbare ruimte’ thuis horen. Wel kunnen b.v. reeds gemelde maar (nog) niet afgehandelde klachten aan de orde komen. Ook is de bezoeker in de gelegenheid vragen te stellen over actuele onderwerpen. Alle vragen worden na afloop van het bezoek aan het winkelcentrum gebundeld om de vraagstellers later antwoord te kunnen geven. 
 
De fractieleden van Gemeente Belangen – als onderdeel van de Ambachtse gemeenteraad – hebben de wijsheid niet in pacht. De ervaringsdeskundigen zijn de bewoners van de  diverse buurten en wijken van Hendrik-Ido-Ambacht zelf. Zij zouden moeten kunnen meepraten over het te voeren beleid. Naar de inzichten van Gemeente Belangen moet inspraak – een beter woord is meespraak - zoveel mogelijk bevorderd worden door inwoners uit te nodigen voor fractie-, commissie- en gemeenteraadsvergaderingen, kortom Gemeente Belangen zou de stap van inspraak naar dialoog (meespraak) willen maken. De fractie heeft – zoals beloofd – al eerder aandacht gevraagd voor Burgerparticipatie maar kreeg nog niet alle handen daarvoor op elkaar. Inmiddels heeft de fractie de indruk dat het onderwerp op meer steun van college en raad kan rekenen. We houden de vinger aan de pols.
 
Meer informatie? Mail naar fractiegb@gembel.nl.
 

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Gemeente Belangen

Winkelcentrum 'De Schoof'

fractiegb@gembel.nl
Deel dit bericht met je vrienden!